Hoe kies ik de juiste waarborg om mijn kosten in te dienen?

Hospitalisatie: Kies deze waarborg voor alle medische kosten die in verband staan met je hospitalisatie. Dit kan de hospitalisatiefactuur zelf zijn, maar ook kosten voor medische zorg voor en na jouw hospitalisatie (vb. medicatie, doktersbezoek, kinesitherapie, …). Vraag hier je polisvoorwaarden op om te bekijken welke kosten precies gedekt zijn onder jouw verzekering en hoe lang de periode van voor- en nazorg loopt.

Ernstige ziekte: Kies deze waarborg voor alle medische kosten die in verband staan met een ernstige ziekte (zoals kanker of diabetes): vb. medicatie, doktersbezoek, kinesitherapie, verpleging, … Vraag hier je polisvoorwaarden op om te bekijken welke aandoeningen gedekt zijn als ernstige ziekte. 

Ambulant: Kies deze waarborg voor alle medische kosten die niet in verband staan met een hospitalisatie of ernstige ziekte.  

  • Heb je enkel een hospitalisatieplan bij ons?  Dan zijn ambulante kosten, zonder verband met een hospitalisatie of ernstige ziekte, in principe niet gedekt en hoef je ze niet aan ons te bezorgen. 
  • Heb je wel een ambulant plan bij ons?  Dan voorziet jouw polis in een terugbetaling voor bepaalde ambulante kosten.  Vraag hier je polisvoorwaarden op om te bekijken welke ambulante kosten precies gedekt zijn onder jouw verzekering. 
-->