Het Vanbreda Portaal: je persoonlijke digitaal verzekeringsplatform

Het Vanbreda Portaal, jouw toegangspoort tot een eenvoudigere, meer persoonlijke verzekeringservaring, zowel via het web als op je mobiele toestel. App en Web, hand in hand, of je nu de voorkeur geeft aan browsen op je laptop of het gemak van een app op je smartphone, het Vanbreda Portaal biedt dezelfde moeiteloze ervaring op beide kanalen.

Bij Vanbreda stellen we gebruiksvriendelijkheid voorop, waarom ingewikkeld maken wat simpel kan zijn? Onze digitale toepassingen zijn gefocust op gebruiksvriendelijkheid, zodat elke digitale interactie een intuïtieve en vlotte ervaring wordt.

Hiermee zetten we een belangrijke stap om verzekeringen voor iedereen toegankelijker te maken. Het is een evolutie van ons digitale aanbod waarbij we niet alleen inspelen op veranderende behoeften, maar ook afscheid nemen van verouderde formulieren. Dit laat ons bovendien toe om nieuwe ontwikkelingen eenvoudig te implementeren. Zo kunnen we onze dienstverlening in de toekomst nog verder uitbreiden.

Wat is het Vanbreda Portaal?

Het Vanbreda Portaal is jouw online platform voor alles wat met Healthcare verzekeringen te maken heeft. Je vindt het gemakkelijk via https://app.vanbreda.be, of je nu op je computer of je telefoon zit.

Als Vanbreda investeren we in onze digitale snelwegen en willen we een veilige en gebruiksvriendelijke ervaring bieden voor elke verzekerde. Het portaal is hier de eerste stap en zal verder uitgebreid worden in de toekomst met nieuwe functionaliteiten.

De voordelen

Naar een eenvoudige ervaring

Onze eerste stap om verzekeringen begrijpelijk en toegankelijk te maken, zowel op de app als op de webversie.

Voorbereid op de toekomst

Het portaal is ontworpen met het oog op de toekomst, zodat nieuwe ontwikkelingen gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd, zowel in de app als op de webversie.

Digitale uitbreiding

Een evolutie van ons digitale aanbod om tegemoet te komen aan jouw veranderende behoeften.

Installatiegemak

Geen gedoe met ingewikkelde installaties. Bereik het portaal eenvoudig via https://app.vanbreda.be.

Weg met verouderde formulieren

Het portaal maakt komaf met ingewikkelde formulieren, het is de moderne aanpak voor een vlottere ervaring.

Wat kan je er allemaal mee?

  • Kosten indienen: of je nu ingelogd bent of liever anoniem blijft, het indienen van kosten is een fluitje van een cent
  • Kostenoverzicht: duidelijkheid overzicht van je kosten en hun status, zodat je precies weet waar je aan toe bent
  • Status kosten opvolgen: volg in real-time de status van je ingediende kosten. Geen verrassingen, alleen transparantie
  • Geïntegreerde FAQ items: antwoorden op veelgestelde vragen zijn direct beschikbaar, geïntegreerd voor jouw gemak
  • Plan picker wizard: een handige assistent om je door de verschillende plannen te leiden en te helpen kiezen welke polis het best bij jouw kost past
  • Jouw welzijn, onze zorg: maak kennis met nieuwe welzijn diensten

Waarom digitaal werken met Vanbreda?

Ervaar meer gemak en minder papierwerk door je hospitalisatie- , medische kosten online in te dienen. Je krijgt ook gratis toegang tot AssurPharma, waarmee je apotheekkosten automatisch kunt indienen via een barcode.

We verwerken aanvragen via onze digitale kanalen sneller, wat tijd bespaart en zorgt voor snellere terugbetalingen. Je hebt dus een kortere wachttijd voor de bevestiging van je ziekenhuisopname en om je kosten terugbetaald te krijgen.

Volledig digitaal, duurzaam en veilig. Omdat steeds meer van onze communicatie via e-mail verloopt, heb je exclusief toegang tot een 100% veilig systeem zonder papierwerk.